Jana M. Praha

09.08.2015 09:50

Dobrý den, ráda se s Vámi podělím: Já neříkám, že všichni musejí být špatní, ale první jsem byla u právníka kde jsem zaplatila hříšné peníze, ten mi to vypracoval tak, že  mi soud odmítl návrh a to 2x. Byla jsem zoufalá, ale naštěstí jsem potkala kamarádku, která mi  doporučila paní Machovou.

Kontaktovala jsem paní Machovou a hned na první pokus, bez doplňování a bez problému mám povoleno oddlužení.  Takže za mě hodně super a cena u paní Machové je naprosto nízká  za tak perfektní služby.

 Jo a u paní Machové je to  na splátky a pozor po úhradě první splátky byl podaný návrh k soudu a už vše běželo na nic nečekáte, nemusela jsem obvolávat věřitele, všechno proběhlo tak rychle, že jsem si říkala, že to není možné, že se najde někdo kdo skutečně lidem pomáhá.  Jsem moc ráda, že jsem kontaktovala paní Machovu, která mi pomohla, ale hlavně vždy byla má psychická opora a to je k nezaplacení. Takže kdo chce pomoci neváhejte kontaktovat paní Machovou a nebudete litovat.  Za sebe říkám, děkuji za pomoc.