Alena N. Berounsko

26.11.2015 16:25

Krásný večer Vážená paní Machová,

 

jsem velice ráda, že jsem se obrátila na Vás. Protože tak jako většina lidí jsem se snažila hradit z důchodu a brigád svoje dluhy ovšem do doby, než se náhle a výrazně zhoršil můj zdravotní stav, následovaly další zdravotní problémy a dlouhodobá nákladná léčba, která stále není u konce. Neschopnost splácet jsem řešila dalšími půjčkami a tím jsem se  dostávala do dalších problémů.

Bohužel pro mne jsem situaci řešila u podvodných společností, východisko z celé situace jsem řešila  víc jakž rok. 

 Ano  je mnoho společností které  nabízejí stoprocentní pomoc přefinancování úvěrů a následnou možnost správy dluhů bez exekucí až po oddlužení..  Každý z nich sliboval, ale ve skutečnosti jim nešlo mi pomoci, ale jen o peníze,  každý si jen bral, ale nikdo nic z nich neudělal, bohužel jsem uvěřila a doplatila na svou důvěru, stálo mne to další navýšení dluhu.

Ani nevíte jak jsem ráda, že jsem našla Vaši reklamu paní Machová.  Jste člověk, který lidem pomáhá, který má pochopení a vždy jste našla povzbuzující slova na podporu abych to vše zvládla.  Byla jste se mnou v nejhorší době a pomohla mi začít znovu. Na to snad ani neexistují žádná slova díků.

  Vaši práce i Vás paní Machová si moc Vážím, protože jste člověkem na svém místě, kterých moc není. Cítím, že jsem Vaším velkým dlužníkem za to co jste pro mne udělala. 

Mohu jen a budu Vás doporučovat protože jste úžasná paní Machová.  

 

Přeji Vám hodně úspěchů, které si zasloužíte.